Wij streven naar topkwaliteit waar de klant centraal staat.

In Hendrik-Ido-Ambacht vindt u Kapsalon Sisco, waar wij ons richten op topkwaliteit en klanttevredenheid. Ons team bestaat uit professionele kapsters die volledig gediplomeerd zijn en voortdurend worden bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken.

Wij begrijpen dat de klant centraal staat en streven ernaar om u een uitzonderlijke service te bieden. Bij Kapsalon Sisco nemen we de tijd om naar uw wensen en behoeften te luisteren, zodat we samen het gewenste kapsel kunnen creëren. We zijn gepassioneerd over ons werk en streven naar perfectie bij elke klant.

Als u op zoek bent naar een kapsalon in Hendrik-Ido-Ambacht die zich richt op kwaliteit en klanttevredenheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze diensten omvatten knippen, kleuren, stylen en nog veel meer. Of u nu een simpele knipbeurt nodig heeft of een volledige make-over, ons team staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw wensen. Wij werken met hoogwaardige producten om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen.

Hairstylisten

Yvonne

Hairstylist

Sjanie

Hairstylist

Michelle

Hairstylist

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Maar denk jij dat je past in ons bedrijf, laat dan geheel vrijblijvend je CV & brief met motivatie achter.

CONTACT OPNEMEN

[/column]