De zomer is weer begonnen en daarom tijd voor een nieuwe coupe. De schaar er in voor een stoere bob of toch wat subtielere curtain bangs. Mooie koperkleuren of een frisse balayage. Voor jou hier de haartrends voor de zomer van 2021. De trend van 2021 is: NATUURLIJK!

1. Textuur
Textuur is het woord van 2021, een natuurlijke krul of een mooie wave met stijle punten. Deze trend is van de zomer niet weg te denken. Vergeet hiervoor de hitte tools, maar maak het met een grove vlecht of nonchalante knotjes. 

2. Pixie cut & big chop
De korte koppies worden zeker niet vergeten deze zomer. De stoere big chop (alles kort) of gave Pixie cut (kort met bovenop wat langer). Durf jij dit aan? 

3. Bronde
Het is niet blond, het is niet bruin. Het is de kleur die er precies tussen in zit en wel bevalt in de trend van 2021: ‘Natuurlijk’.

4. Haar accessoires
Ook deze zomer zijn haar accessoires niet weg te denken. Klemmen, clips, haarbanden of sjaals je ziet ze in alle varianten en leuk te combineren in bijvoorbeeld een mooi opgestoken kapsel of juist een nonchalante vlecht.

5. Rood, roder, roodst
Dit jaar draait het koper en rood. Met deze kleur ben je helemaal hip deze zomer. Iets te fel voor jou? Rose goud is een mooi alternatief. Deze kleur wordt gecreëerd door een mooie roze/rode gloed toe te voegen aan het haar. 

Tijd om iets meer op te vallen? Kleur je voorste plukken in een mooie rode tint en je heb 2 trends in 1 kapsel.

6. Curtain bangs
Toe aan iets anders maar niet te rigoureus? Dan is dit helemaal perfect voor jou. Goed gekruld of juist heel mooi gestyled dit kan allemaal. 

7. Bob
De bob blijft ook zeker deze zomer in alle varianten. De lob is dit seizoen de meest favoriet, met een mooie wave en een subtile balayage ben jij deze zomer helemaal hip.

8. Blond, blond, blond
Blond is de kleur van de zomer. Frisse highlights een mooie balayage of gave blonde plukken in het gezicht. Alles kan en mag van ijzig blond tot beige blond of ga jij juist voor een zilver achtige look?