Tip 1: Bescherm je haar tegen de zon! Bescherm niet alleen je huid met een UV filter, maar ook je haar kun je beter beschermen tegen de zon! Voorkom hiermee droog/pluizig opgelicht haar. 

——————————

Tip 2: Draag je haar vaker vast. Knot, vlecht of staart is dit seizoen helemaal hot. Een groot voordeel is dat het oppervlakte van je haar minder groot is voor aanslag van de zon. Ook een hoed is helemaal een hot item!

——————————

Tip 3: Kraanwater en conditioner! Maak je haar nat met kraanwater en sluit het af met conditioner voordat je gaat zwemmen. Hiermee maakt zout en chloor minder kans om je haar te beschadigen. Was je haar na het zwemmen altijd met een speciale shampoo die chloor en zout verwijderd uit het haar.

——————————

Tip 4: Drinken/eten! Goede voeding en genoeg vocht zorgt voor mooi en verzorgd glanzend haar. 

——————————

Tip 5: Hair treatment/Conditioner/Leave in. De kop zegt het al: Een goede verzorging is in de zomer echt een must!

——————————